Το πυροτέχνημα:
Ποιοι είμαστε

Η εταιρία το Πυροτέχνημα, απαρτίζεται από άτομα με πολυετή εμπειρία στο χώρο. Έχει ως κύριο σκοπό να προσφέρει πρωτότυπες λύσεις που θα γεμίσουν με λάμψη και χρώμα την εκδήλωσή σας.

Τα πυροτεχνήματα και τα ειδικά effect, είναι το πρώτο κομμάτι των υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Τα πυροτεχνήματα είναι απόλυτα νόμιμα και ασφαλή καθώς περνούν από όλους τους απαραίτητους ελέγχους για την εισαγωγή στη χώρα μας και φέρουν τη σήμανση CE. Έχοντας την εμπειρία καθώς επίσης και την αντίστοιχη τεχνογνωσία και τεχνολογία, είμαστε σε θέση να διαμορφώσουμε ένα θέαμα με πυροτεχνήματα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε και να εισάγουμε νέα προϊόντα με σκοπό να καλύψουμε κάθε ανάγκη της αγοράς.

Ιπτάμενα φαναράκιαφαναράκια εδάφους και φαναράκια πισίνας, έρχονται να δώσουν μια ρομαντική νότα στην εκδήλωσή σας. Όλα τα φαναράκια είναι κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενα υλικά και άκαυστο χαρτί και είναι δικής μας εισαγωγής.

Μπαλόνια, σε αμέτρητους συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων, αγαπημένοι ήρωες, πολύχρωμα λουλούδια, μπαλόνια με led, που φωτίζουν ουρανό και θάλασσα και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε για να εμπλουτίσετε το θέμα της εκδήλωσης σας, είμαστε εδώ για να το κατασκευάσουμε. Χρησιμοποιώντας μπαλόνια μόνο από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο, οι κατασκευές μας είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν.

Χαρτοπόλεμοςκαπνός και μπουρμπουλήθρες, θα συμπληρώσουν την εκδήλωσή σας, δίνοντας ανάλογα με την διάθεση σας, ένα παιχνιδιάρικο ή ατμοσφαιρικό χαρακτήρα.

Όλοι οι συνεργάτες της εταιρίας το Πυροτέχνημα, είναι άριστα εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι, έτσι ώστε να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποκλειστικά και μόνο για τις δικές σας ¨στιγμές¨.

Είμαστε λοιπόν έτοιμοι για κάθε μικρή η μεγάλη πρόκληση, με σκοπό να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τις εκδήλωσής σας.

ROCK ON THE BEACH3
nefeli2
Mpalonas
pr2
ROCK ON THE BEACH1
kids

Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για εμάς.
Απλά ζητήστε το !!!

Το Πυροτέχνημα