Οι Υπηρεσίες μας

Περιηγηθείτε στις Υπηρεσίες μας!
Επιλέξτε τη κατηγορία που σας ενδιαφέρει και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τα προιόντα μας!

Οι Υπηρεσίες μας

Περιηγηθείτε στις Υπηρεσίες μας!
Επιλέξτε τη κατηγορία που σας ενδιαφέρει και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τα προιόντα μας!

Πυροτεχνήματα

θα μετατρέψουν τον ουρανό σε πολύχρωμη ζωγραφιά

Η στιγμή που περιμένατε έφτασε!!!

Είναι ο γάμος σας ή το bachelor party σας; Τα γενέθλιά σας ή τα γενέθλια ενός αγαπημένου σας προσώπου; Η αποφοίτηση του παιδιού σας; Θέλετε να γιορτάσετε τον ερχομό του νέου έτους; Θέλετε να κάνετε “θόρυβο” στην Ανάσταση;

Τα πυροτεχνήματα είναι ειδικά φτιαγμένα για να γεμίσουν χαρά και λάμψη όλες αυτές τις στιγμές σας.

Ενημερώστε μας για τον χώρο και την ώρα που θα γίνει η εκδήλωση. Αν υπάρχει η δυνατότητα επισκεπτόμαστε τον χώρο σας, έτσι ώστε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα πυροτεχνήματα και να δημιουργήσουμε το ιδανικό για εσάς θέαμα.
Τα πυροτεχνήματα είναι εύκολα στην χρήση τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον καθένα, χωρίς να χρειάζονται κάποιες ειδικές γνώσεις. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα έτσι ώστε να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι δεν θα τα καταφέρετε.
Αν παρόλα αυτά δεν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε μόνοι σας, μπορούμε να έρθουμε εμείς στον χώρο σας και να πραγματοποιήσουμε τη ρίψη.
Σε χώρους που χρειάζεται η έκδοση κάποιων ειδικών αδειών για τη ρίψη, αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τη διαδικασία, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση.

Δεν έχει καμιά σημασία αν η εκδήλωσή σας είναι “μικρή” ή “μεγάλη”. Εμείς θα δώσουμε την απαραίτητη προσοχή, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ειδικά Εφέ

Θέλετε ο γάμος σας, το party σας ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωσή σας να έχει κάτι το διαφορετικό; Έχετε bar ή club και θέλετε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό happening για τους θαμώνες σας;

Σιντριβάνια φωτιάς, κομήτες, φλεγόμενα γράμματα και πολλά άλλα ειδικά effect, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έρχονται να εμπλουτίσουν την εκδήλωσή σας.
Όπως και με τα υπόλοιπα πυροτεχνήματα, αν υπάρχει η δυνατότητα ερχόμαστε στον χώρο σας, για να δημιουργήσουμε το ιδανικό θέαμα αποκλειστικά και μόνο για εσάς.
Τα ειδικά effect χρειάζονται συνήθως έναν πιο εξειδικευμένο χειρισμό. Παρόλα αυτά αν επιθυμείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνοι σας, σας εξηγούμε αναλυτικά όλη τη διαδικασία για τον χειρισμό τους. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να σας παραχωρήσουμε ειδικό εξοπλισμό για την χρήση τους.
Αν πάλι όλο αυτό σας φαίνεται δύσκολο, αναλαμβάνουμε εμείς την όλη διαδικασία.

Μην περιορίζετε το θέαμα της εκδήλωσής σας στον ουρανό, υπάρχουν αμέτρητες δυνατότητες και τρόποι να δώσουμε λαμψη και χρώμα και στο έδαφος !!!

Ιπτάμενα Φαναράκια

Θέλετε να δώσετε ρομαντικό τόνο στο γάμο σας; Θέλετε να κάνετε έκπληξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο στέλνoντας μια καρδιά στον ουρανό; Θέλετε τα αγαπημένα μας πιτσιρίκια να στείλουν τις ευχές τους στ’ αστέρια στα γενέθλια τους ή στο αποχαιρετιστήριο party στο σχολείο;

Τα ιπτάμενα φαναράκια είναι η ιδανική λύση.

Τα ιπτάμενα φαναράκια ή αλλιώς sky lanterns ή κινέζικα φαναράκια, είναι κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενα υλικά και άκαυστο χαρτί και δεν εγκυμονούν κινδύνους για εμάς και το περιβάλλον. Είναι εύκολα στη χρήση τους και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, με την επίβλεψη ενήλικα, ακόμα και τα παιδιά.
Αν σκοπεύετε να αφήσετε αρκετά ιπτάμενα φαναράκια στον ουρανό και σας προβληματίζει ο τρόπος χρήσης και το πως θα καθοδηγήσετε τους καλεσμένους σας έτσι ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, μπορούμε να έρθουμε εμείς στον χώρο σας και να οργανώσουμε το θέαμα.

Ας γεμίσουμε λοιπόν τον ουρανό με ιπτάμενα φαναράκια που δημιουργούν, καθώς ανεβαίνουν ψηλά, ένα μοναδικό θέαμα με το φως τους που τρεμοπαίζει.

Είδη Πάρτυ

Γενέθλια, bachelor party, party αποφοίτησης;

Οτιδήποτε χρειάζεται ένα party για να γίνει μοναδικό, μπορούμε να σας το προσφέρουμε.

Banner, σημαιάκια, σφυρίχτρες, κόρνες, τιάρες, κονκάρδες, glow sticks και ό,τι άλλο φαντάζεστε. Δείξτε μας το χώρο σας και το θέμα του party σας και εμείς θα σας προτείνουμε κάθε δυνατή λύση για να το μετατρέψετε σε φαντασμαγορικό σκηνικό. 

Οι επιλογές που μπορούμε να σας προτείνουμε είναι αμέτρητες !!!