Μπαλόνια

Μπαλόνια
Γάμου

Δώστε στο γάμο σας μια διαφορετική νότα, με γεμιστά μπαλόνια που σκάνε και σκορπίζουν δεκάδες μικρότερα μπαλόνια, εντυπωσιακές κατασκευές που θα καταπλήξουν εσάς και τους καλεσμένους σας ή μπαλόνια με led που φωτίζουν τον ουρανό και τη θάλασσα.

Μπαλόνια με Led

Μπαλόνια
Βάπτισης

Η στιγμή της βάπτισης έφτασε… Στολίστε τον χώρο με πολύχρωμα λουλούδια, καμάρες με το όνομα του παιδιού, φιγούρες με τους αγαπημένους ήρωες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε για να γίνει το θέμα της βάπτισης ακόμα πιο εντυπωσιακό και πολύχρωμο.

Λουλούδια
Μπουκέτα

Στολισμός
Τραπεζιού

Γεμιστά
Αερόστατα

Γέννηση

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε!!! Ας καλωσορίσουμε το νεογέννητο μωράκι με μπαλόνια σε διάφορα σχέδια για να δώσουμε χρώμα στις πρώτες στιγμές της ζωής του.

Πάρτυ

Γενέθλια, bachelor, αποφοίτηση ή οποιοσδήποτε άλλος κι αν είναι ο λόγος για το party σας, στολίστε το χώρο με πολύχρωμα μπαλόνια και κατασκευές και δώστε χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Στολισμός
Καταστημάτων

Γιρλάντες και μπουκέτα από μπαλόνια στα χρώματα του καταστήματος σας, κίονες και μπαλόνια με την επωνυμία σας και ειδικές κατασκευές που αντιπροσωπεύουν το αντικείμενό σας και οτιδήποτε άλλο φανταστείτε για τα εγκαίνια ή τα γενέθλια του καταστήματος σας μπορούμε να το δημιουργήσουμε για εσάς. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και τραβήξτε τα βλέματα του κόσμου στο κατάστημά σας.

Στολισμός
Διάφορα

Μπαλόνια
με εκτύπωση

 

Εποχιακά

Ιδιαίτερες κατασκευές, για τις ξεχωριστές γιορτές του έτους.
Χιονάνθρωποι, Χριστουγεννιάτικα δέντρα, Άγιος Βασίλης για να υποδεχτούμε τα χριστούγεννα και το νέο έτος.
Κατακκόκινα μπουκέτα και Καρδιές για να εκφράσουμε την αγάπη μας στους ανθρώπους που ξεχωρίζουν στην ζωή μας.
Κλόουν και πολύχρωμα μπουκέτα από μπαλόνια για να γιορτάσουμε την πιο τρελή γιορτή του χρόνου.
Καλαθάκια με αβγά, Λαγουδάκια και Κοτοπουλάκια για το Πάσχα και την υποδοχή της άνοιξης.
Όποια λοιπόν κι αν είναι η εποχή του χρόνου μπορούμε να τη στολίσουμε για να δώσουμε ξεχωριστό χρώμα και να εντυπωσιάσουμε μικρούς και μεγάλους.

Χριστούγεννα