ΔΗΜΙΟΥΡΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

*

*

*

*

*

*

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

*

Ο 10λογος της αγοράς

Μετά απο πολλά χρόνια πείρας στο τομέα των πυροτεχνημάτων και special effect, καθώς και μετά απο πολλές συζητήσεις με πελάτες μας αποφασήσαμε να σας παρουσιάσουμε όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζετε πρίν απο την αγορά πυροτεχνημάτων! 

  1. Η αγορά πυροτεχνημάτων και special effect πρέπει πάντα να γίνεται απο καταστήματα πώλησης πυροτεχνημάτων και μόνο. Ο λόγος δεν είναι άλλος απο την ασφάλεια τη δικιά σας και των καλεσμένων σας αφού μόνο τα συγκεκριμένα καταστήματα πληρούν τις προυποθέσεις εισαγωγής - αποθήκευσης και πώλησης πυροτεχνημάτων. 
  2. Μεγάλη προσοχή στις συσκευασίες των πυροτεχνημάτων. Πρέπει πάντα να αναγράφονται σε εμφανές σημείο οι οδηγίες χρήσεως στα ελληνικά. Μην εμπιστεύεστε τις συσκευασίες που δεν φέρουν λογότυπα.
  3. Η συσκευασία των πυροτεχνημάτων δεν χρειάζεται λεπτομερή επεξεργασία πρίν τη χρήση. Σε κάθε περίπτωση η καύση γίνεται απο ένα φυτίλι τοποθετημένο πάντα σε εμφανή σημείο. 
  4. Η αγορά και η ρίψη πυροτεχνημάτων απο τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα μπορεί να γίνει απο τον κάθε ένα άνω των 18 ετών.
  5. Η αγορά πυροτεχνημάτων Κατηγορίας 1 μπορεί να γίνει απο άτομα ηλικίας άνω των 12 ετών. Η αγορά πυροτεχνημάτων Κατηγορίας 2 μπορεί να γίνει απο άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών. Η αγορά πυροτεχνημάτων Κατηγορίας 3 μπορεί να γίνει απο άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Σε κάθε περίπτωση η χρήση τους πρέπει να γίνεται υπό την επίβλεψη ενήλικα. 
  6. Η αγορά και η ρίψη πυροτεχνημάτων 4 κατηγορίας (επαγγελματικά πυροτεχνήματα - βόμβες) απαγορεύεται απο το νόμο σε πελάτες λιανικής πώλησης.
  7.  Ιδιαίτερη προσοχή στο μέγεθος που έχουν τα κανονάκια σε κάθε συσκευασία. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να αγοράσετε ένα πυροτέχνημα με 100+ βολές οι οποίες όμως θα είναι τόσο μικρές που μόνο θόρυβο θα προκαλέσουν και δυστυχώς θα σας χαλάσουν την εκδήλωση.
  8.  Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των πυροτεχνημάτων και special effect γίνεται στην Κίνα. Η εισαγωγή τους όμως στην Ευρώπη προυποθέτει πλήθος εγκριτικών και αδειών ώστε να καταστούν κατάλληλα για χρήση. Άρα μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε στα πυροτεχνήματα που εισάγονται παράμονα απο Βαλκανικές χώρες και όχι απο τη Κίνα!
  9. Θα πρέπει πάντα να ζητάτε να δείτε βίντεο απο το πυροτέχνημα που έχετε σκοπό να αγοράσετε. 
  10. Οι κροτίδες απαγορεύονται απο το νόμο!!!  

ΝΕΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

the firework

CHECK OUT THIS AD
TOP